Beliggenhet

Spise og drikke

Frokost, lunsj og middag

Klokken 07 åpner din lokale baker Åpent Bakeri på Holtet. Her kommer rykende ferske brød rett fra ovnen, samtidig som lokalet fylles med duften av kanelboller og nykvernet kaffe. Klokken 16 dempes lyset, og stemningen gir deg assosiasjoner til Italias vestkyst med dufter av tomat, mozzarella, hvitløk og basilikum i det bakeriet transformeres til Lofthus Samvirkelag, nabolagets egen pizzarestaurant.

Vi håper likevel at du ønsker å lage de fleste måltidene hjemme. Da er de gode råvarene aldri langt unna. Jacobs på Holtet har stolte tradisjoner tilbake til 1926, og vurderes av mange til å være byens fremste delikatessebutikk med førsteklasses utvalg av grønnsaker, kjøtt, fisk, skalldyr og oster.

Kollektivt og transport

Til og fra

På Holtet er folk glade i trikken. Ekebergbanen er den sørligste av trikkelinjene i Oslo by og blir hyppig brukt. Skjønt den kan snarere omtales som en bane, da den fra Gamlebyen og oppover går i en egen trasé adskilt fra bilveien. Dette gjør at den holder høyere hastighet enn bytrikken og tar deg fra Holtet til sentrum på drøyt 10 minutter. Omtrent like raskt som med bilen. Både 18- og 19-trikken stopper på Holtet stasjon på vei mot både sentrum og Ljabru. I Ekebergveien stopper bussen mellom Mortensrud og Jernbanetorget. Det samme gjør nattbussen.

Vis jumbotron