Om prosjektet

Om prosjektet

Flott plassert på hjørnet av Kongsveien og Slettenveien

Paa Holtet er et prosjekt bestående av 26 leiligheter av variert størrelse fordelt på tre bygg. Holtet er et attraktivt og hyggelig område, med nærhet både til by og fjord. Leilighetene vil holde en gjennomgående god standard, og flere vil få utsikt mot Oslofjorden. Parkering i trygg garasjekjeller bare ett heisstopp fra leilighetene.

Paa Holtet

Det lille ekstra

Selveierleilighetene er fordelt over tre ulike bygg. Fellesnevneren er gjennomtenkte og skreddersydde løsninger, med store vindusflater. Her har vi gitt hver enkelt bolig et unikt preg – og det lille ekstra. For eksempel har toppleilighetene sjarmerende skråtak, med god takhøyde og store takvinduer, som gjør leiligheten lyse og trivelige. Flere av leilighetene har dessuten et eget bad i tilknytning til hovedsoverommet. Der det er mulig, har vi valgt å bygge egne nisjer til vaskemaskin/tørketrommel.

Fasaden mot Kongsveien rammer naturlig inn bygaten og gir prosjektet et tydelig ytre mot omverdenen. Samtidig blir fellesarealene imellom byggene lune og solfylte, at man fort glemmer hvor sentralt i byen man befinner seg. Byggenes ulike farger på tegl og panel, er med på å gi de et karakteristisk og eksklusivt uttrykk.

Megler

Ta kontakt med megler Kristian Bull for mer informasjon.

Vis jumbotron